فروش کیک
خانه / کلوچه گرزن / خرید عمده باکیفیت ترین کلوچه گرزن

خرید عمده باکیفیت ترین کلوچه گرزن

شما می توانید خرید عمده باکیفیت ترین کلوچه گرزن را در دو نوع پسته ای و بادامی داشته باشید. کلوچه گرزن از مواد اولیه بسیار مرغوب گرفته شده که با رضایت مشتریان همراه بوده است.

باکیفیت ترین کلوچه گرزن

خرید باکیفیت ترین کلوچه گرزن

اگر بخواهیم از تاریخچه کلوچه بگوییم، تاریخ پخت کلوچه به زمان همخامنشیان باز می گردد اما کلوچه چه نوع شیرینی است؟ چه چیزی باعث شده باکیفیت ترین کلوچه گرزن نام برده شود؟

کلوچه از شیرینی های سنتی بوده است که انواع آن بستگی به محتویات یا مواد مخلوط شدنی آن دارد اما ترکیبات اولیه این شیرینی

  • آرد سفید
  • مغزها ( پسته و بادام )
  • شکر
  • پودر نارگیل
  • هل و دارچین

است. باکیفیت ترین کلوچه گرزن است از آن جهت که این شیرینی را با قند طبیعی ( عسل ) تولید کرده و مواد اولیه آن از نوع درجه یک است.

برخی ویژگی های که باعث شده باکیفیت ترین کلوچه گرزن معروف شود علاوه بر موارد جزئی زیر است.

  • الک کردن چند مرحله ای آرد
  • استفاده از مغزهای درجه یک و ارگانیک
  • دارا بودن ویژگی تردی خمیر
  • پخت مناسب
  • استفاده از طعم دهنده های طبیعی چون هل و گلاب ممتاز

تمامی موارد گفته شده در مراحل تولید باکیفیت ترین کلوچه گرزن نقش دارد و البته ناگفته نماند که مراحل بعدب تا رسیدن محصول مربوط از بسته بندی تا عرضه و پخش آن همچنان ادامه دارد.
شما می توانید باکیفیت ترین کلوچه گرزن را خریداری کرده و مصرف بنمائید.

باکیفیت ترین کلوچه گرزن

شرکت تولیدی گرزن

شرکت تجاری کیمیا کام طاها با نام گرزن در زمینه انواع شیرینی های سنتی و سوهان و کلوچه فعالیت می کند. این شرکت حدود یک قرن است که به فعالیت خود مشغول است و با شعا سلامت و کیفیت و جلب رضایت مشتری آغاز به کار نموده که تا کنون در بازار موفق بوده است.
شیرینی سنتی کلوچه در مراسمات، جشن ها و مهمانی ها بسیار استفاده می شود. خاصیت فراوان و ماندگار بودن این شیرینی در هوای آزاد باعث شده بیشتر توسط مردم مصرف شود.

باکیفیت ترین کلوچه گرزن

کلوچه تولیدی دیگر شهرهای ایران

از شهرهای که در ایران به تهیه این شیرینی سنتی معروف هستند شهر یزد و کرمان است. در شهر یزد این شیرینی به نام یزدی شناخته می شود که با عسل درست می شود. تهیه این کلوچه با عسل مزه دلچسب تری دارد.
لایه های داخلی این شیرینی با مغز بادام و هل پر می شود. ( البته به صورت پودر شده ) اما کلوچه سنتی کرمان بیشتر از گردو و پسته استفاده می شود.

بیشتر بدانید

همان طور که می دانیم کلوچه دو لایه دارد. لایه بیرونی و لایه داخلی. در کلوچه کرمانی لایه بیرونی با خمیر درست شده و داخل آن با مغز گردو و پسته پر می شود.
از شکر هم معمولا برای تزئین روی آن استفاده می شود. برای خرید انواع کلوچه می توانید با ما در ارتباط باشید.

مطلب پیشنهادی

کلوچه های درجه یک گرزن

صادر کننده انواع کلوچه های درجه یک گرزن

کلوچه های درجه یک گرزن در انواع مختلف توسط صادر کنندگان به کشور های مختلفی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازرگانی بای کیک